Заходи у 2020 році

2020 рік був непростим та сповненим несподіванок для всіх нас. Він приніс чимало змін. Але, враховуючи карантинні обмеження, організація продовжувала свою роботу, направлену на реалізацію проекту “Промінь світла” та плану роботи. Минулий рік, попри всі його виклики, зробив нас кращими, чутливішими завдяки усвідомленню потреби допомагати, співчувати, чути один одного в умовах, які склалися у державі.

З метою розвитку творчих здібностей, поширення кругозору,  прояву позитивних емоцій у першій половині березня творчим потенціалом організації були проведені тематично-реабілітаційні заходи: концерт до Міжнародного жіночого дня; музично-літературна година “Любов і Весна”; літературна година – читання віршів члена організації, письменника Віктора Ногіна зі збірника “Друге життя” – “Про жінок”, ” Про весну”; літературна година до 206-ої річниці з дня народження Т.Г. Шевченка (мало знайомі факти біографії, вірші). Організатор Опольська О.П.

Заходи у 2020 році

Заходи у 2020 році

Під час карантину, силами активу організації та членів їх сімей (Короткова Т., Пушко М.,Топчій Г., Штрахметов Є., Ющенко А., Ясельська О.), продуктові набори доставлялись особам з інвалідністю по зору додому. Правління Київської ТПО №4 УТОС дякує за надану допомогу!