«Шахтар» сильніший за «Генк». На черзі – «Монако»!

У вівторок, 10 серпня 2021 року, відбувся повторний матч між донецьким “Шахтарем” і бельгійським “Генком” у рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Зустріч проходила на НСК “Олімпійський” – головній арені нашої країни. Тиждень тому суперники зустрічалися на полі “Генка”, тоді переміг “Шахтар” з рахунком 2:1.

Уболівальники ГО «Київська ТПО №4 УТОС» були присутніми на матчі та мали можливість відслідковувати хід гри з аудіо-трансляцією.

Щоб пройти до наступного раунду, “Шахтарю” було достатньо зіграти внічию. Але донецька команда перевиконала поставлене завдання і знову здобула перемогу з рахунком 2:1. Таким чином саме український клуб став переможцем за сумою двох матчів, і тепер до групового турніру Ліги чемпіонів “гірникам” залишилося зробити лише один крок. У наступному раунді кваліфікації суперником “Шахтаря” стане французький “Монако”, матчі з яким відбудуться 17 і 25 серпня.

Фотографія

Щиро вдячні організаторам за надану можливість відвідати цей матч футбольним уболівальникам – особам з інвалідністю по зору. Вболіваємо за “Шахтар” разом!