1 жовтня – Міжнародний день людей похилого віку!

У перший день жовтня в усьому світі відзначався Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів літніх людей, створення для них сприятливих умов життя, про невирішені питання у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо зв’язку поколінь.

Не залишилася осторонь від цієї події і наша організація. На базі Київської ТПО №4 УТОС за адресою вул. Кубанської України, 31 відбувся святковий концерт за участю членів організації, а також ансамблю «Джерело». Своїм чудовим настроєм із глядачами поділилися Віктор Нечитайло, Микола Пушко, Богдан Кривень і не тільки вони. Пісні та гуморески, вірші та просто жарти – це був не просто концерт, це була приємна зустріч, під час якої нікому не довелося нудьгувати. Всі присутні поверталися додому у піднесеному настрої та наповнені оптимізмом, а значить цей день минув не даремно.

Захід до Міжнародного дня людей похилого віку

Захід до Міжнародного дня людей похилого віку

Захід до Міжнародного дня людей похилого віку

Захід до Міжнародного дня людей похилого віку

Згідно з міжнародною класифікацією, людиною похилого віку вважається особа, що досягла 65-річного віку. Таких людей в усьому світі близько 700 мільйонів, а це майже кожна десята людина на планеті. В Україні нараховується майже сім мільйонів громадян віком від 65 років.

Найбільше багатство літніх людей — їхній досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Щиро дякуємо за любов і тепло. Бажаємо вам миру, добра, міцного здоров’я, уваги від рідних і віри у краще життя!